• Craciun Funeral Home
    Westlake, OH
In partnership with the Dignity Memorial® network
Ioan Cismasiu 1937 - 2012

Ioan Cismasiu

Tuesday, December 11, 2012
Sunt momente in viatza ,cand durerea din suflet ne chinuie la pierderea unei fiintze dragi .Astfel cred eu ca simtiti voi , tu Silvia si tu Simona , cand nu il mai aveti alaturi pe Ioan Cismasiu , sot si tata model ! Nu l-am cunoscut personal , dar stiu de la sora mea , Adriana Sbarcea , ce om minunat a fost . Voi ati constituit o familie exemplara ...acum este greu ....va lipseste ...dar , ganditi-va ca oamenii cinstiti si buni sunt in rai alaturi de Dumnezeu .
Sincere condoleantze , Margareta Constantinescu
Monday, December 10, 2012
Silvia,Simona si VASILE,profund indurerata sunt cu gandul alaturi de voi in aceste clipe pline de jale,lacrimi si suferinta.Va cunosc de cativa zeci de ani si stiu ce inseamna aceasta tragedie pentru voi,tinand cont cat ati fost de devotati unul pentru celalt,iar tu SIMONA,poti si vei fi un exemplu petru toti tinerii.Felul in care ti-ai ingrijit si mai ingrijesti inca,este EXEMPLAR.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE d-nul CISMASIU,SOT SI TATA DEOSEBIT.
Monday, December 10, 2012
Un om deosebit si respectat, un tata si sot iubitor, plin de energie, optimism si umor, care a impartit zambete si a intins o mana de ajutor tuturor celor care au avut nevoie. O viata frumoasa si amintiri dragi care vor ramane vii in sufletul tutoror celor care l-au cunoscut si l-au iubit, lasa in urma unchiul Nelu. Dragii nostri, tanti Silvia, Simona si Vasile, suntem profund indurerati si alaturi de voi in aceste clipe grele cu care viata ne incearca. Cuvintele nu pot alina durerea pe care o simtim si golul lasat in inimile noastre de acest om drag. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si liniste, rugaciunile noastre sunt cu voi.
Friday, December 07, 2012
Cu ochii inlacrimati,imi este foarte greu sa transmit acest mesaj,cu ocazia decesului fratelui meu drag,care m-a ajutat mult in viata.
In aceste momente grele,prin care treceti (Silvia,Simona si Vasile),suntem alaturi de voi,si simtim aceeasi durere.
Clopotele bisericilor din comuna Lisa si din orasul Victoria au vestit moartea lui IOAN CISMASIU ,care a fost un sot,tata si frate cum rareori mai gasesti.
Soarta ne-a despartit unul de altul,prin plecarea lui, cu familia,in America,iar acum ne-a despartit pentru totdeauna.
Noi te vom pastra toata viata in amintire,si dorim ca bunul Dumnezeu ,sa te calauzeasca, pe drumul pe care vei fi asteptat de tata,mama si fratele Lita.
Cu regrete in suflete,ne cerem iertare,daca i-am gresit cu ceva in aceasta viata.
Sora Aurica si cumnatul Gilu.
Thursday, December 06, 2012
Draga tusa Silvia si Simona, suntem alaturi de voi in aceste clipe grele si foarte triste, prin pierderea celui care a fost "UNCHIUL NELU". O sa ne amintim mereu de el: un om deosebit,plin de viata, ajutator, bun si foarte glumet. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Ilie, Mariana si Razvan
Send Sympathy Flowers Now
Click Here

In partnership with FTD

This Guest Book is available for viewing but closed to new messages and photos. If you would like to reactivate the add an entry feature of the Guest Book for a one-year period or extend this service permanently, click here.

Honor the memory of your loved one

Hold on to the beautiful thoughts and memories shared by friends and loved ones with a full color, professionally printed and bound keepsake.
Express your condolences by sending flowers.
©2015 Legacy.com. All rights reserved. Guest Book entries are free and are posted after being reviewed for appropriate content. If you find an entry containing inappropriate material, please contact us.