Arben-Berberi-Obituary

Arben Berberi

Seminole, Florida

Guest Book

Not sure what to say?

vellai im i dashur nuk te harroj asje here bardha

EDHE PSE VITET KALOJNE TE KUJTOJ NE CDO MOMENT VELLAI IM I DASHUR !

DO TE MBETESH GJITHMONE DAJA ME I MIRE NE BOTE ! CDO DITE TE KUJTOJ DHE ME SHTOHET MALLI PER TY!!!!!NUK DO TE E HARROJ KURRE!!!!!

He'll be in your heart forever. My deepest condolences.

Selvie and Kevin, my prayers are with you.

Sharon

FROM THE BORIBOUN FAMILY. NEIGHBOR NEXT DOOR.

Obituary

Arben's Obituary

Arben Berberi, 56, died Nov. 23, 2012, in Seminole.

Read More